Wij verzorgen het onderhoud van zowel stalen, houten als polyester schepen.  Ook het leveren en installeren van uw apparatuur ligt in ons vakgebied.

In ons verwarmde werkplaats verzorgen wij het gehele onderhoud van uw schip.  Van het deels doe-het-zelf'en tot een volledige onderhoudsservice, wij bieden het allemaal! 

 

Voor inbouwwerkzaamheden zoals het inbouwen van koelkasten, navigatieapparatuur, kachels en 220v installaties hoeft u boot niet uit het water, hierbij maken wij dan ook vaak gebruik van een van onze aanlegplaatsen achter de werkplaats. Hier kunnen wij, indien nodig, ook werkzaamheden bovenin uw mast verzorgen zoals het vervangen van uw windmeter-gever.
Wanneer er groter onderhoud gepleegd moet worden kunnen wij met ons eigen hefkar uw schip de vloerverwarmde-werkplaats inrijden.  Hier verzorgen wij alle veel voorkomende werkzaamheden aan zowel metalen, houten als polyester schepen.  Deze werkzaamheden bestaan zoal uit lak en schilderwerkzaamheden, het vergulden van sier, houtbewerking tot een (gedeeltelijke) refit van uw schip.

Om een goed beeld te krijgen van onze werkzaamheden kunt u  een aantal van onze projecten bekijken